"Pappa al Pomodoro"

 

Her er bildene jeg tok da jeg lagde "Pappa al Pomodoro" (toscansk brød og -tomatsuppe) og bakte surdeigs landbrød sist lørdag (03.01.15). Bildene er ordnet i kronologisk rekkefølge slik jeg lagde maten den kvelden, dog med suppen og landbrødet hver for seg.

I alt er serien på 13 bilder; de første åtte bildene viser hvordan jeg lagde suppen, de neste tre bildene er av landbrødet, de to siste bildene er av den ferdig lagde maten når den var satt på spisebordet.

Bildene vises i langsomt tempo med zoom, samt at klassisk musikk er lagt til (musikken kan slås av, om man ønsker det). Til hvert bilde er lagt til en liten bildetekst som forklarer utviklingen av matlagingen.

Tekst som beskriver utførlig hvordan jeg lagde maten og bakte landbrødet, samt liste over ingrediensene jeg brukte, er lagt ut på "Gastronomi" under "Digg & Pleasure". Der kan dere lese artikkelen "En kveld og natt med "Pappa al Pomodoro"..." om hvordan jeg gikk frem.  

Da er det bare å sette seg godt tilrette, klikke på det første bildet, og så nyte bildeserien og få appetitten skjerpet.

Enjoy the ride!