En kveld med Rhino Bucket og gutta i Backstreet Girls på Buckleys Bluespub...

Rhino Bucket er et hardrockband fra Los Angeles. Bandet ble startet i 1988 og holder koken ennå. Har hyppig skiftet ut medlemmer siden starten. Utgitt seks studioalbum, to samlealbum og ett livealbum. Mange mener bandets sound ligger tett opptil soundet til AC/DC under Bon Scott perioden. Bandet har oppnådd anerkjennelse og popularitet i hardrock kretser i USA og Europa, og stått på terskelen til å bryte igjennom kommersielt i flere år nå. Men så langt har de kviet seg for å bli stadionrockband. De sier selv at de ønsker å spille på klubber istedet.

 

 

 

"I get up in the morning and I work all day

I come home late at night and I sleep life away

There´s nothing I can do, it´s the way of the world

I was told."

 

- Rhino Bucket "I Was Told"

 

 

Her kommer storyen om en kveld for noen år siden da jeg var på Bukleys Bluespub og opplevde Rhino Bucket samt traff på gutta i Backstreet Girls.

Det var en heidundrandes konsert! Rhino Bucket spilte rå og usminket hardrock så blodet sprutet mellom veggene på klubben. Jeg hang i baren med min whisky og hadde det meget fett. Det er ikke ofte jeg opplever såpass trøkk under en konsert, og enda sjeldnere jeg opplever at et band klarer å rive meg såpass med. Men det gjorde altså Rhino Bucket denne kvelden. Bandet leverte solid rock n´ roll så det holdt, for å si det enkelt.

Blant publikum var gutta i Backstreet Girls. Vi hilste på hverandre før konserten, og etter konserten slo vi av en prat ute. Også gutta i Backstreet Girls var imponerte over det Rhino Bucket hadde levert.

Mens vi stod der og prata kom bandmedlemmene til Rhino Bucket ut for å ta seg en blås. De kom bort til oss og vi kom alle i prat. Praten mellom oss dreide seg om rock n´ roll og levd liv...

Heng med!

 

 

Nettside:

 

Rhino Bucket:

http://www.rhinobucket.com/