Min faste faghandler for musikk- og filmelektronikk

Hi-Fi klubbens butikk på Grensen i Oslo. Da Hi-Fi klubben skulle åpne sin første butikk i Oslo i 1987 ble den stengt av myndighetene etter kun 2 timer fordi produktene ikke var godkjente. Siden den turbulente starten har Hi-Fi klubben etablert seg i mange byer over nesten hele landet. I dag har Hi-Fi klubben opparbeidet seg anerkjennelse som en av de beste kjedene innen bransjen.

 

 

 

"I´m not interested in having an orchestra to sound like itself. I want it to sound like the composer."

 

- Leonard Bernstein

 

 

Helt siden jeg flyttet inn til Oslo har jeg benyttet meg av Hi-Fi klubben, som jeg mener er byens beste faghandel for musikk- og filmelektronikk. Hi-Fi klubben er noe mer enn en vanlig butikk for stereo- og filmelektronikk i mine øyne. Det er en oase og et must for oss "nerder" som er opptatt av den reneste lyd- og billedgjengivelse.

I morgen skal jeg kjøpe en ny dvd-spiller og tar derfor turen til butikken på Grensen. Det er også der jeg har kjøpt mitt NAD stereoanlegg og Dali høytalere. Grunnene til at jeg bruker Hi-Fi klubben fast er flere. Først og fremst har butikken på Grensen - som de øvrige butikkene til Hi-Fi klubben jeg har vært innom - et solid vareutvalg og overkommelige priser. Dernest opplever jeg at servicen er ypperlig, både med tanke på produktkunnskap og kyndig veiledning. I tillegg synes jeg det alltid er trivelig å handle i butikken, derfor kommer jeg stadig igjen. 

Her kommer storyen om mitt lidenskapelige forhold til Hi-Fi klubben.

Stay tuned!

 

 

Nettside:

 

Hi-Fi klubben - Grensen:

https://www.hifiklubben.no/butikker/oslo-grensen/