"The directing of a picture involves coming out of your individual loneliness and taking a controlling part in putting together a small world. A picture is made. You put a frame around it and move on. And one day you die. That is all there is to it."

 

- John Huston

 

 

Denne siden er viet bilder. Alle bildene har ulike motiv og er att på ulik måte, noen mer ann andre. Samtlige av bildene er tatt med min mobiltelefon. Noen av de er tatt i farta slik at de kan virke ufokuserte eller uklare. Andre igjen er tatt som stilbilder. En forklarende bildetekst er lagt til de aller fleste bildene.

Jeg er overhodet ikke profesjonell som fotograf. Kun en lykkelig amatør sådan. Dog har jeg tatt ett par fotokurs, men det er mange år siden nå. Bildenr har derfor feil rent billledteknisk og fotografmessig sett. Likevel liker jeg bildene jeg vider her veldig godt selv og alle er valgt med omhu. Bildene viser meg og hvordan jeg lever mitt liv.

Jeg liker å ta bilder og gjør det mer enn gjerne. Min interesse for å ta bilder har jeg hatt helt siden jeg tok fotokurs på ungdomsskolen. Det sies at et bilde uttrykker mer enn tusen ord. Jeg er ikke helt sikker på det. Ord har en formidabel evne til å formidle. Det kommer da an på hvordan ordene er satt sammen. Lyrikk og poesi kan uttrykke en følelse eller sinnstemning på en langt dypere og mer forklarende måte enn hva et bilde kan. På den annen side sett kan et bilde formidle noe som ord bare ikke kan.

Bilder og ord i kombinasjon kan få frem og skildre et totalinntrykk. Det er da betinget av hvilket motiv bildene har og hvordan de er tatt.

Enjoy the ride!

 

 

Old Photos And Memories

Old photos and memories
can cause your mind to race
They can take you way back
to a simpler time and place

All objects in the photo
frozen in time, forever more
Your memory holds the key
to the after and the before

Is there an old photo
that causes your eye to tear
It is more than a photo
a memory, you hold dear

There may be an old memory
and no photo you can hold
Sights and sounds in your mind
a story from the past, being told

Old photos and memories
have made you who you are
For in the days of your life
it is you, that is the star

So enjoy the ones you love
and may many friends you have
Old Photos and Memories
either make us cry or laugh

Terry Mar