Åpen søknad

 

 

 

Åpen søknad

 

Mitt navn er Morten Christensen. Jeg er en øl- og vinkjenner, og er for tiden arbeidssøkende. 

En av mine styrker er at jeg er skrivekyndig. Min blogg er blitt lagt merke til av folk innen medie- og litteraturbransjen. Noe av det jeg har skrevet på bloggen er blitt brukt i undervisningen på forfatterstudiet på Bø.

En annen styrke jeg har er lang erfaring som profesjonell smaker. Jeg har tidligere jobbet som bryggeriarbeider på Aass Bryggeri samt 20 år som ekspeditør på Vinmonopolet. Gjennom jobbene er jeg blitt grundig opplært i kombinasjonen mat og drikke, som er en av mine pasjoner.

På min blogg har jeg skrevet om mat, øl, vin og brennevin. Riksaviser har portrettintervjuet meg blant annet på grunn av mitt engasjement for mat og drikke.

Jeg er positiv, aktiv, kreativ, nytenkende og initiativrik. Har en sterk stå-på-vilje og er løsningsorientert. Gir meg ikke så lett når jeg vil noe, men står løpet ut. Sørger alltid for å gjøre mine oppgaver nøye, effektivt og grundig.

Jeg er livsglad og skaper ofte engasjement blant andre mennesker i mine omgivelser.

Mitt humør er generelt meget godt. Fikk ofte høre at humøret smittet både kunder og kolleger på Aass Bryggeri og Vinmonopolet. Da jeg jobbet på Vinmonopolet gjorde jeg meg bemerket for å være en uvanlig engasjert ekspeditør og ble populær blant mange av kundene.

Med dette håper jeg at jeg har vekket deres interesse slik at dere vil kontakte meg og jeg får presentert meg selv ytterligere.

 

Med vennlig hilsen

Morten Christensen

 

 

2 vedlegg

 

 

 

CV for Morten Christensen

Morten Christensen profil LinkedIn