Åpen søknad

 

 

 

Åpen søknad

 

Stadig flere er opptatt av mat og drikke. Det er jeg også opptatt av, og jeg ønsker å finne meg en jobb der min lidenskap kan bli til nytte for andre. Min styrke er at jeg har lang erfaring som profesjonell smaker.

Ved mine kunnskaper og erfaring ønsker jeg å være en ressurs for dere slik at bedrften deres utvikler seg videre. Jeg har tidligere jobbet som bryggeriarbeider på Aass Bryggeri og ekspeditør på Vinmonopolet. Gjennom jobbene er jeg blitt grundig opplært i kombinasjonen mat og drikke.

Jeg har en genuin interesse for øl og vin som jeg selv dyrker. Har blant annet skrevet om øl, vin og mat på min blogg. Jeg ønsker da å formidle deres øl og vin på bloggen, på sosiale medier, samt overfor kunder. Riks- og regionsaviser har intervjuet meg på grunn av mitt engasjement for mat og drikke.

Som person er jeg positiv og aktiv. Jeg søker alltid konstruktive løsninger på utfordringer. Videre er jeg opptatt av å gjøre mine oppgaver nøye, effektivt og grundig, samt bidra til å skape engasjement blant mine kolleger.

Mitt humør er generelt meget godt. Fikk ofte høre at humøret "smittet" de andre på jobben, både på Aass og på Vinmonopolet. De årene jeg jobbet på Vinmonopolet ble jeg populær blant mange av kundene.

Med dette håper jeg at jeg har vekket deres interesse slik at dere vil kontakte meg og jeg får presentert meg selv ytterligere.

 

Med vennlig hilsen

Morten Christensen

 

 

2 vedlegg 

CV for Morten Christensen

Morten Christensen profil LinkedIn