Mitt fotoalbum på Sukker

 

 

 

Jeg var VIP-pluss medlem på Sukker, noe som innebar at jeg kunne ha et fotoalbum på 25 bilder. Det ville jeg selvsagt ha.

Da jeg lagde albumet brukte jeg mye tid og la flid i arbeidet. Jeg ville ha et "konsept-album" fra første til siste bilde slik at albumet skulle danne en helhet. Det gjorde at jeg var veldig nøye med hvilke bilder jeg brukte, rekkefølgen av dem samt hvordan jeg utformet udertekstene. Det jeg ville var at albumet, sammen med profilteksten, skulle gi et noenlunde riktig bilde av meg og mitt liv. Etter flere forsøk med mye banning og sverting kom jeg frem til et album slik jeg ville ha det.

Mens jeg var medlem av Sukker fikk jeg tilbakemeldinger fra flere kvinner som hadde besøkt min profil. De sa at min profil var uvanlig bra og interessant, og at den skilte seg klart ut fra de andre profilene som de hadde besøkt. De mente at min profiltekst var godt beskrivende slik at de fikk et inntrykk at meg. De mente også at mitt fotoalbum var det beste på Sukker.

Her er fotoalbumet korrekt gjengitt. Alle bildene og undertekstene er kopiert fra min profil på Sukker og satt opp i den rekkefølgen de opprinnelig var.